top of page
5F9398A9-9ADF-49F1-8BF7-F8040DE2C518.png

Balatonlelle, Rákóczi u. 366.

Célunk, hogy a jövő mobilitását megteremtsük már ma. A WeR MAMBA egy olyan csapatból álló elhivatott közösség, amely elkötelezett az elektromos mobilitás forradalmának terjesztése és támogatása iránt.

Mit kínálunk:

  1. Széles Mamba Termékpaletta: Üzletünk büszkén kínálja a Mamba márkához tartozó széles választékot, beleértve a kiváló minőségű elektromos rollereket, kerékpárokat és kiegészítőket. A választékunk folyamatosan frissül, hogy mindig a legújabb és legfejlettebb termékeket kínálhassuk ügyfeleinknek.

     

  2. Szakértői Tanácsadás: Célunk nem csupán termékek értékesítése, hanem az elektromos mobilitás világának megismertetése és megértetése is. Képzett szakértőink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb eszközt, és válaszoljanak minden kérdésre.

     

  3. Márka Független Szerviz: Szervizközpontunkban tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy eszközei mindig a legjobb állapotban legyenek. Bármilyen problémával forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy eszközei újra zavartalanul működjenek.

     

  4. Elkötelezettség a Fenntarthatóság Iránt: Hiszünk abban, hogy az elektromos mobilitás nemcsak kényelmes és innovatív, hanem segít a környezetvédelemben is. Ezért a WeR MAMBA elkötelezte magát a fenntarthatóság és a zöld mobilitás elősegítése mellett.

Várjuk szeretettel boltunkban, hogy felfedezze az elektromos mobilitás világát, és részese lehessen a jövő mobilitásának megvalósításában. 

Vedd fel velük a kapcsolatot: +36 30 510 2634

IMG-0541.jpg

TERVEZD MEG AZ UTAD ÜZLETÜNKBE:

bottom of page