top of page

Amikre büszkék lehetünk.

Eredményeink

Szeretnénk megosztani veletek, hogy mi történt velünk az elmúlt időszakban. Sok - sok elektromos roller tesztelése után rátaláltunk az általunk legmegfelelőbb termékre, amit saját igényeinkre szabtunk, első sorban a hozzáadott, vásárlóorientált szolgáltatásokkal. Például ilyen a 0-24-es ügyfélszolgálat, hiszen egy esetleges késő esti hiba vagy felmerülő kérdés esetén sokat számíthat a gyorsaság és az, hogy elérjük a forgalmazó céget. Egyre több helyen alakítunk ki partneri kapcsolatot viszonteladókkal, hogy vásárlás előtt fizikálisan is megtekinthetők legyenek rollereink, ezzel is segítve a vásárlás döntésében, illetve az országos szervizhálózat kiépítése is folyamatosan zajlik, hogy a szerelés egyszerűbb és gyorsabb legyen, hosszútávú célunk, hogy mindenki a településéhez maximum 40 km-es körzetben találjon WeR Mamba szervizpontot.
 

Köszönjük vásárlóinknak, követőinknek és partnereinknek a támogatást, mert az alábbi dolgokat együtt értük el!

IMG_6837_edited_edited.jpg

K&H innovációs díj jelölés

Miért a WeR Mamba a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj egyik jelöltje?

Az üzleti koncepció kialakításakor Martin és Zsombor tisztában voltak azzal, hogy csak akkor lehetnek sikeresek, ha olyan terméket kínálnak, ami fel tudja venni a versenyt a jelenleg elérhető konstrukciókkal.

 

A megoldáshoz az vezetett, hogy felmérték a hazai fogyasztók igényét és a versenytársak kínálatát. Ennek a tudatos üzleti koncepciónak lett az eredmény a kivehető akkumulátor, valamint a kereskedelmi tevékenység mellé bevezetett egyedülálló szolgáltatásuk, a 0-24 órás szerviz- és ügyfélszolgálat.

 

Ezzel a két újítással, olyan egyedi értékesítési előnyre tettek szert, mely nagymértékben befolyásolja a vásárlók végső, pozitív döntését. Martin és Zsombor példája is jól mutatja, hogy egy telített piacon is lehet sikereket elérni egy jól kidolgozott, tudatos üzleti koncepcióval. Gratulálunk az elnyert tőkebefektetéshez!

letöltés (1).png

Befektetés

Az RTL Klub Cápák Között című műsorának 4. évad 4. részében cégünk befektetést szerzett.

A közös munka már javában zajlik a befektetőkkel.

Az alábbi gombra kattintva sok mindent megtudhatsz rólunk és szereplésünkről.

bottom of page