top of page

Garancia szerviz és roller üzlet

Roller Rent Shop

Zalaegerszeg

Zalaegerszegen jól megközelíthető helyen érhető el a hivatalos garancia szervizünk és partner üzletünk, ahol megtalálható a Mamba Spirit e-rollerünk is.

Ha kölcsönöznél egy e-rollert, megnéznéd hangulatosan Zalaegerszeg  látványosságait, esetleg csak egy nagyszerű helyre térnél be egy kávéra Misa vár titeket ezen a szuper helyen.

Menj és nézd meg élőben a Spirit rollerünket és nézz körül az üzletben.

Zalaegerszeg:  Bíró Márton utca 34.-36.

Telefonszám:    06 30 906 4398

Weboldal:        www.rollerrent.hu (katt)

Roller üzlet,roller szerviz és márkabolt egyben.

                     

roller rent logo.jpg

Találkozás.Élmény.Shop.

Roller Rent Shop-ról:

A TALÁLKOZÁS a közösségre utal, egy coworking place-ként működik. Azt próbáljuk ötvözni, hogy legyen egy kávézó feelingje, de ne csak a kávézásról szóljon, hanem legyen egy tér, ahova beülhetsz dolgozni, de rájössz, hogy ez nem csak erről fog szólni. Ha akarod feladhatod és átveheted a csomagjaid, vagy leteheted a cuccaid, és közben elmehetsz egyet rollerezni amíg kinyomtatjuk a nyomtatnivalót. 

Aztán jön az ÉLMÉNY része, ami tulajdonképpen mindent magába foglal, de ahonnan ered, az a rollerezés, elektromos rollerezés. Mindenki szájából elhangzik ez a mondat, hogy: „Húú mekkora élmény!”. 

A SHOP pedig a többi összetevője. Itt egyrészt ruházati termékeket is árulunk, illetve az elektromos és a standert lábbal hajtós rollereket, továbbá ezeknek a kiegészítőit, alkatrészeit, és persze szervizelünk is. 

bottom of page