Független e-roller szervizek országszerte!

Kérdése van? Hívjon minket bármikor 0-24-ben!

 


 

Mamba Debrecen


Debrecen, Kálvin tér 8.

Debrecenben is találkozhatsz velünk, célunk, szinte minden típusú e-rollerhez alkatrészt biztosítani és szakszerűen szervizelni!

 

Fő vezérvonalunk a Mamba termékek, de üzletünkben vendég márkákkal is, többek között Segway és ETWOW modellekkel találkozhatsz.
 

Természetesen mint független márkaszerviz működünk, így bátran hozz bármilyen e-rollert, ha tudunk alkatrészt hozzá, igyekszünk mihamarabb megoldani a problémát.
 

Értékesítési csapatunk eladott rollerei után helyszíni szerviz garanciát vállal, mely által a garanciás szerviz idő jócskán kevesebb, mint más nagyáruházakban. Nálunk nincs lehetetlen, így ha olyan termékre van szükséged, amit nem tudunk azonnal a rendelkezésedre bocsájtani, akkor igyekszünk beszerezni neked.
 

Nagyon fontos elvárás a részünkről, hogy csak olyan márkákat helyezzünk a kínálatba, amelyeknek stabil magyarországi alkatrész háttere van, és az esetlegesen felmerülő garanciális problémákat, alkatrészellátást és extra felszerelések beszerzését is zökkenőmentesen tudjuk intézni.
 

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem véletlenül felkapott és közkedvelt jármű az e-roller, hiszen nagyon könnyen és gyorsan jutunk el a kitűzött célhoz. Jól kombinálható más közlekedési eszközzel (pl.: autó, tömegközlekedés), illetve nagyon népszerű a hobbi célú felhasználása is, és mindezt teljesen füstmentesen tudjuk megtenni.
 

Ha érdekel a rollerezés világa, gyere be hozzánk és kérd ki Szakértőink véleményét és legyél te is a Mamba közösség tagja! Várunk a Kálvin tér 8. szám alatt Debrecenben!

Vedd fel velük a kapcsolatot: +36 30 147 0658