Független e-roller szervizek országszerte!

Kérdése van? Hívjon minket bármikor 0-24-ben!

 


 

Mamba Balatonlelle


Balatonlelle, Rákóczi utca 366.

Célunk, hogy a jövő mobilitását megteremtsük már ma. A MAMBA egy olyan csapatból álló elhivatott közösség, amely elkötelezett az elektromos mobilitás forradalmának terjesztése és támogatása iránt.

Mit kínálunk:

  1. Széles Mamba Termékpaletta: Üzletünk büszkén kínálja a Mamba márkához tartozó széles választékot, beleértve a kiváló minőségű elektromos rollereket, kerékpárokat és kiegészítőket. A választékunk folyamatosan frissül, hogy mindig a legújabb és legfejlettebb termékeket kínálhassuk ügyfeleinknek.

     

  2. Szakértői Tanácsadás: Célunk nem csupán termékek értékesítése, hanem az elektromos mobilitás világának megismertetése és megértetése is. Képzett szakértőink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb eszközt, és válaszoljanak minden kérdésre.

     

  3. Márka Független Szerviz: Szervizközpontunkban tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy eszközei mindig a legjobb állapotban legyenek. Bármilyen problémával forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy eszközei újra zavartalanul működjenek.

     

Várjuk szeretettel boltunkban, hogy felfedezze az elektromos mobilitás világát, és részese lehessen a jövő mobilitásának megvalósításában. 

Vedd fel velük a kapcsolatot: +36 30 510 2634